Resetips

Inte för att jag är nån riktig Globetrotter, men jag har ändå varit i London, Rhodos, Mallorca, Portugal, Tyskland, Frankrike, Spanska fastlandet och Gran Canaria. Därför tänkte jag vara snäll och dela med mig av några resetips för en gruppresa:

Innan ni åker - se till att alla färgar håret i någon ovanlig färg, t.ex. knall-lila. Det kommer då att bli jättelätt att hitta igen varandra på en stor strand eller i ett köpcenter.

Ta med en stor ask med säkerhetsnålar och låt alla ta med två favoritplagg som ni packar i en och samma väska. Mycket enklare vid incheckningen. Sedan låter ni kläderna cirkulera mellan er. Om du får ett par byxor som är alltför korta så låtsas att det är shorts. Om du får en klänning fast du är kille - välj att transa eller att vika upp klänningen så att det ser ut som ett linne.

Nyttja tågbolagens nyaste erbjudande - ståplats. I stället för att två, tre personer ska uppta en hel kupé för att sitta eller ligga skönt kan ni packa in hela ressällskapet och dessutom samtidigt få mingla med andra resenärer för en mycket billig penning. På vissa tåg finns även varianten två-två, som betyder att de klämmer in dubbelt så många människor på ståplats, genom att de som bokat golvplats har en person stående på sina axlar. Om du är lite tyngre, välj hellre två-två: golvplats än två-två: axelplats.

Om ni reser till Spanien - lär er följande sång på melodin "Ha den äran": Cumpleaños Feliz, te deseamos a ti
Cumpleaños, Cumpleaños
Cumpleaños Feliz
Då har ni möjligheten att delta i spanjorernas födelsedagar och få gratis mat. Försök smälta in och låtsas vara för full ifall någon tilltalar dig, och du inte hinner uppfatta den raska orddiarrén på spanska.  

Lycka till på resan!

Kommentarer
Postat av: MR:G

Du bör lägga till lite fler länder på din lista
Finland Norge Danmark Holland Belgien Luxenburg
Andorra typ!!!!!

2006-08-06 @ 21:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback