...de säger att jag liknar Jennifer Love Hewitt...

...och hon är väl rätt snygg så jag tar det som en komplimang.

Mina känslor har varit himlastormande i princip under några dagar. Det mest avstressande jag varit med om är att gunga i min hängstol, blunda, bara vara. Då kan jag bli så lycklig så det tåras i ögonen.

Allt har för- och nackdelar. Jag började gråta när jag hörde Peter Jöback sjunga om hur vackert Stockholm är. Jag vet, jag är ultrakänslig. Stockholm är säkert vackert, men Stockholm har tagit min Fjäril ifrån mig. Saknar henne så det gör ont i magen.

Känner mig ensam. Det gör också ont i magen. Och det bränner bakom ögonlocken.

image99

yrseeel

Lider av yrsel och håller mig från datorn tills det ska gå över. Känns märkligt när man verkar åka berg- och dalbana av att gå från köket till hallen. Who-ho, ooops!

Anne von Polat bad mig dra tre magiska kort för en fråga. Här kommer dina tre kort som du får tolka: "orädd", "dela med sig" och "först". 

Jag och Syster Yster ska hänga med gycklarna några dagar. Kunde blivit en fin boktitel "När vi rymde med gycklarna" för jag skojar inte när jag säger att de är urläckra. Riktiga godingar!!

Men vi får nöja oss med att bara hänga med dem, inte rymma. För trots allt har jag min Mr. Depp och hon har sin Benglar. Och de är rätt läckra de också förståss. Btw så var det någon lookalikefirma från USA som vill ha pics från Mr. Depp.

På tal om ordet förståss, varför kan det stavas både förstås och förståss? Jag alternerar kraftigt mellan de båda stavningarna., inte ett dugg konsekvent. Man blir lätt förvirrad i dessa dagar.


Jag mår så bra

Om någon undrar varför inläggen blivit färre och färre under en period så beror det på att jag mår så bra.
Jag är LYCKLIG!

Har inte hunnit blogga på sistone, men ska försöka skärpa till mig nu.

Jag har sytt en del.
Jag har solat en aning.
Jag har varit med syrran mycket.
Jag har druckit chokladlikör när jag har hunnit.
Jag har saknat många av mina msn-vänner jättemycket.

Kram till alla som fortsätter läsa bloggen trots att det varit ebb ett tag.