så vill han ligga med Orlando Bloom och Johnny Depp

Hahahah, min humor.

Det var ursprungligen
Jahaenko som skrev det i sin blogg.

"Om en kille säger att han gillar din väska,
så är det för att han gillar dig och vill ligga med dig.
Om han är intresserad av väskor,
så vill han ligga med Orlando Bloom och Johnny Depp
."
 
I övrigt kan jag berätta att jag planerar att flytta ut köksbordet till vår stora hall och bygga en köksö med barstolar i köket. Det var Mr Depps syrra som kom med den briljanta idén.

Fjäril letar lägenheter och kommer nog snart att hitta en jättefin.

Syster Yster och hela familjen ELK flyttar från huset idag till lägenhet.

..slurp

image101

trots att det inte är min musiksmak så ser jag denna video gärna resten av livet...
sänker volymen och vill haaaaaaaaa... vem är han?

kolla själv videon "Bounce" av Steve 'N King, genom att klicka på bilden.
Finns det något snyggare just nu än killen i videon?

Drakar, demoner och dagdrömmeri

Idag har jag målat köksväggarna med sprängande huvudvärk. Hade redan ont inatt. Uttorkad kanske?

Det som började med att jag målade hallen slutade med att jag målade båda toaletterna, köket, fyra skåp, två hyllor, två dörrar, en stol och en korg. Nu väntar jag ett tag innan jag målar mer, tror jag. Rätt så nöjd.

Ikväll har vi samlats för att planera årets klassåterträff. Det kom ett önskemål om att jag skulle framföra min rapp. Ska utveckla den lite och göra den ännu bättre. Några coola beats i bakgrunden, softa kläder och så där. Garanterat succé.

På torsdag börjar kursen om att skriva fantasy. Det blir riktigt kul. Har läst några av böckerna redan och har satt mig in lite grann i skillnaden mellan populärlitteraturens genrer. Jag kommer nog aldrig att skriva en deckare. De flesta kvinnliga deckarförfattare gör revolt mot männen. Det känner jag inte att jag har behov av. 

Jag gör hellre revolt mot samhället och religionen. Då är det lämpligare att skriva fantasy, science fiction och historisk skönlitteratur. 

hm...

Idag har Blomman börjat på förskolan efter ett långt sommarlov. Och jag passade på att måla hallväggarna och hallskåpet medan han var borta. Fortsatte när vi hade ätit lunch och han sov middag.

Om två veckor börjar jag plugga. Det känns rätt så kul, men jag vill ha tag i några av böckerna innan, för annars blir jag stressad.

Förstår inte varför jag är så ojämn i humöret, känns som att jag växlar känslostämning alltför ofta. Det blir jobbigt. Främst för mig själv. Men jag antar att livet är så. 

färgade mitt långa jesus-hår

Mitt långa mörkblonda jesus-hår är nu brunt. Måste nog klippa upp det lite så det inte ser så kristet och lent ut.

Igår drack jag min egentillverkade blåbärscider. Visst blir man lite berusad, men ack så sliskigt.

Om det blir något idag till middagen med föräldrarna Depp så dricker jag nog hellre min hemkokade smultronsaft (som smakar ferrari-bilar, klubbor, hallonbåtar) blandad med ouzo. Det kanske blir smaskigt med ett uns av lakritssmak.

Jag har tre söner förutom min egen. Hur kommer det sig att jag skaffar söner hela tiden, eller är det de som valt ut mig?

Cohen ringde två gånger igår: "Hej, min andra mamma, jag måste fråga dig för du verkar vara den enda som har nån aning om såna här saker."

Och sedan har jag en son i London som kämpar med sin sångkarriär och brukar maila mig "Hej, mamsen! ..."

Ja, och så en i Skåne, men jag vet inte om han fortfarande vill ha mig som sin mamma. Kanske mest beror på att jag inte tagit hand om honom på sistone. Ingen aning.

Snart har vi klassfest, om tre veckor. Eller egentligen återträff med f.d. klassen. Det är alltid så kul att träffas och höra vad alla har gjort. Och de vill att jag tar med mig min bok så de får köpa den. Det gör mig riktigt glad.

Jag studerade alla våra bloggar. Särskilt tinsel, rillos och jag har jämfört med förra året bloggat endast en tiondel eller kanske ännu mindre. Är det bra eller dåligt? Acelebritys blogg är iaf lika aktiv. Det är roligt. 

Oavsett om det är bra eller dåligt att jag har bloggat så lite på sistone så känner jag iaf att jag vill blogga mer nu. Ska skärpa mig. För det är roligt för mig själv att läsa i efterhand.  


shoppade

Åkte med Fjäril igår och shoppade  
image100
cerise klänning, svart armband, svarta örhängen, smink

På lördag är jag bjuden på bokrelease. Kul, kul.

Jag har sytt rätt mkt på sistone, kanske till och med hittat en egen ny design på gosiga tröjor. Dags att lansera min design? Vi får se, ibland går allt föööör fort fram.

Jag blev så ivrig att jag sydde mig i pekfingret en dag. Är glad att jag hade riktigt tur, sånt där kan nog gå riktigt illa. Utan att titta noggrant på fingret hämtade jag ett plåster, höll handen högt upp i luften, la mig ner i sängen ifall jag skulle svimma och grinade högt i en kvart av rädsla. Men det blödde inte. På kvällen kollade jag in fingret och såg att nålen hade gått in cirka 5 mm, snett genom fingret, strax bredvid nageln. Jag hade tur i oturen.

Har även lidit av lindrig nackspärr några dagar, vet inte hur jag fick det. Nu blir det träning för att stärka nackmusklerna. Är så less på nackspärr.