So La la la la la la lalala

Jag är helt såld på Michael Bublés nya låt Everything. Den är sååå Stevie. Försöker få Fjäril att sjunga den.

Jag hann inte träffa henne när jag var i Sthlm, eftersom hon var i Gbg just då. Typiskt! Och vädret var inget vidare i Estocolmo, men vi hann iaf grilla, umgås, spela Buzz, (JAG vann, haha), se en dålig film, dricka vin och bara vara. Och dom ska ha en bebis! = )

Jag tror att det är en pojke. Har mina egna teorier, och dom brukar fungera.
 
Idag ska böckerna dyka upp. Jag längtar så jag nästan går sönder.

då åker jag till Stockholm en snabbsväng

Träffar folk, lämnar grejer, hämtar grejer, kramar Fjäril...

...sedan snabbt tillbaka, eftersom böckerna kommer på måndag. Yay!!

Vart tog Sommarpojken Harry vägen?

Jag minns när jag sist träffade Sommarpojken Harry, men det var länge sen, så länge sen. Han har rymt från min tillvaro och vägrar svara på mina sms. Och som jag messat, halllllelujah! Därför har jag nu utfört en sorts ceremoni för att åkalla hans tankevärld. Passar på när han precis ska till att somna eller när han slötittar på nån tråkig film. Då är han som mest mottaglig.

Idag vet jag att det var Sommarpojken Harry som stal en ny skrivbok ur frökens skåp i korridoren. Jag vet också att det var han som sprang ut i sommarnatten berusad av likör, efter att ha tokdiggat Bob Marley. Hur kom ens Bob Marley in i mitt rum? Det måste ha skett några osannolika byten i samband med Harrys pojkvänsbyten.

En Roxette-skiva mot ett silverkors som man kunde ha i örat. "Jag ville känna mig lite fri - nej, det där var inte min flickvän, det var min syster... att vi inte alls gjorde, hon kysste mig inte, hon viskade bara nåt... Men, kan jag få tillbaka dig Harry?"   "Äh, ta ditt djäflars silverkors och kör upp det nånstans, jag kunde ändå inte bära det, så okristlig som jag är. Bättre då att jag går hem och lyssnar på Roxette, höhöhö..."

En Bob Marley-skiva mot ...? HAAARRRRYYY, vad blev jag av med för att få en Bob Marley-skiva. Idag kan jag ändå inte lyssna på den. Har ingen skivspelare och tänker inte skaffa någon.

Vilka konstiga drömmar

Förra natten drömde jag att jag var tillsammans med Carolina Gynning. Jag skulle ta med henne hem till mina föräldrar och vi färdades längs en översvämmad väg. "Jaaha", tänkte jag vid ett tillfälle. "Jaså, jag är tillsammans med en tjej, hm?!"

image98

I natt drömde jag att jag verkligen inte ville till skolan. Gjorde allt möjligt för att missa bussen, bland annat ställde jag mig framför spegeln och klippte mina ögonfransar så att de blev hälften så långa som de är annars. Det blev inte särskilt snyggt, och när jag kände på dem tyckte jag att de var rätt så äckliga för att de var så hårda och stubbiga.

Nu får vi se om trenden håller i sig och jag drömmer knepigt nästa natt också.

livet är inte verklighet

haft många tankar som kommit och gått...

...vad är livet egentligen? vad är verkligt? Ingenting som jag upplever är din verklighet - ingenting som du upplever är min verklighet...

...kanske är allting en enda stor föreställning, och då kan jag lika gärna föreställa mig att jag ska må så in i helvete bra nu. =)

När jag läste Harrys blogg fastnade en mening: "det är arbete om du hellre gör nåt annat". Alltså när jag skriver böcker, syr och tillverkar saker så är det inte arbete. Mitt arbete är alltså att städa, laga mat, diskutera med skrikiga tonåringar.
image97

Jag tänker sluta stressa, jag ska sänka kraven på mig själv. De har varit skyhöga. De behöver inte vara det längre.

Bilder från Kreta

Vi hade en härlig semester på Kreta.

87054-96
jag och tjejerna


image94


image95
Blomman


image96
jag och Mr. Depp

87054-96