Kreativiteten flödar

Äntligen flödar kreativiteten. Jag skriver som en galning på min och syrrans bok. Kanske dags att skicka in den snart. Jag är så nöjd med så mycket i den boken. Den är humoristisk, satirisk och ironisk.

Syrran "tvingade" mig att spela WoW för första gången. Det var kul, men jag tror inte att jag blir så fast som hon är. Jag har startat en hjälporganisation för att hjälpa före detta sektmedlemmar i den beroendeframkallande WoW-rörelsen. Så om jag skulle bli det minsta lilla fast så knyter jag fast mig själv i en stol och talar några sanningens ord med mig själv. 

Det dumma med att jag skriver på boken är att jag tyvärr måste bli väldigt haemlig. Jag kan inte publicera samma material här på bloggen. 

Åh, vad jag skulle vilja jobba som författare på heltid. Tror knappast att jag skulle få långtråkigt om jag var hemma varje dag. Det finns så mycket jag kan hitta på för att ändå socialisera.

Om tre veckor kommer käre Richard på besök. Det blir underbart roligt, och jag ser redan fram emot det.

 Miljarders kramar till alla!

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Det var mycket roligt att spela WoW med dig, och jag ser fram emot att spela tillsammans igen. Jag tror heller aldrig att du kommer bli så fast som jag, men eventuellt beslutar du dig småningom att lägga ner din hjälporganisation för avhoppare för att istället bilda Föreningen För Supportspelare och därmed spela med mig ibland.
Det enda som för tillfället kan få mig från datorn en kväll när barnen lugnt har somnat i sina sängar är ett nytt avsnitt av Lost, vilket jag också ska introducera dig i. Säsong 1 avverkade vi snabbt, och nu väntar vi bara på att säsong 2 ska komma ut på DVD i september. Tills dess kör jag på med WoW.
Angående dina krav på eventuella sommarpojksjobb hörde jag talas om en vakant tjänst där det enda kravet från deras sida var att man skulle använda en kristen röst i sitt arbete.... vad nu det kan betyda?? Lycka till med chokladkexmonstren.

2006-07-21 @ 08:35:50
Postat av: Daniel

Krama Richard från mig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback